NGROHJA DIELLORE NE SHTEPI


DO TE DESHIRONIT NE DIMER TE NDJENIt NGROHTESINE E DIELLIT NE SHTEPINE 

TUAJ ME ÇMIM TE LIRE, THJESHT DHE KENDSHEM?

.............Ngrohuni me panel elektrike

ni

he shikoni:

e këndshme, e lire,

siguron energji ngrohëse të njeëllojtë

mjedis i sheëndetshëm

dhe lehtësisht e montueshme         Çfarë janë këto produkte?

......

Panele BASHKEKOHORE, EKONOMIKE, LEHTESISHT TE MONTUESHME

elektrike ngrohëse që prodhojnë energji nga rrezet infra, të cilat montohen në tavane dhe në muret ansëorë te banesave, dhomave te të gjumit, lokaleve, shkollave etj

Panelat ngrohëse janë lehtësisht të montueshme.
Në tavane apo në faqen e murit kjo panelë montohet vetem me kater vida përmes vrimave të posaçme që gjenden brenda kornizës.
Lidhja me rrjetin elektrik realizohet përmes folesë në pjesën anësore të kornizës.
Mund të komandohet me celës ose me termostat.

Energjia e prodhuar shfrytëzohet maksimalisht (95 – 97 %) prandaj me këtë mënyrë kemi
NGROHJE ME CMIM TE LIRE DHE EKONOMIKE

Përdorimi i ngrohjes mund të aplikohet në banesa, në zyra, në dyqane,
në shkolla, çerdhe dhe kopshte fëmijesh etj.

 

AFATI I PERDORIMIT TE KETYRE PANELEVE NUK KA KUFI, NUK KERKONINVESTIM PER MIREMBAJTJEN, MJAFTON TE MOS DEMTOHET MEKANIKISHT


  Paneli ngrohës me rreze infra:

- Kursen energjinë elektrike, mbasi
- në tavan vendosen pllaka me kapacitet të vogeël konsumimi
- ngrohja me rreze infra është mjaft e ndjeshme
- rregullimi/gradimi i sasisë së energjisë bëhet saktësisht dhe në cilësi sa më të         mirëmbajtjen
- harxhon aq energji, sa janë nevojat nevojat e detyrueshme
  MBRON MJEDISIN, mbasi

- nuk than ambientin
- nuk krijon lagështirë
- nuk ka tym, ndriçim, zhurmë
- funksionimi është i pastër dhe i qetë
- ka ndikim të mirë për organizmin dhe kryesisht për të moshuarit, fëmijët, të             sëmurët dhe për ata që bëjnë vazhdimisht punë zyre.


          Mundësitë e kontaktit:

          Cel: 06951 77029

          E-mail: info@alfa-kontakt.info